16. aug, 2017

tips voor een toekomstige reis

Zelf geniet ik enorm van reizen en heb daarvoor inmiddels aardig wat vluchten gemaakt.

Het wachten op de luchthavens is eigenlijk nog het meest vermoeiende, maar in de lucht vermaak ik mij altijd wel met mijn medereizigers of Ik kijk een paar films, lees een boek en blader altijd door het zogenaamd inflight magazine.

De KLM biedt sinds jaar en dag dit blad aan onder de naam Holland Herald. Het biedt tips voor andere bestemmingen aan, achtergrondartikelen, rubrieken met tentoonstellingsstips en informatie over de KLM zelf.  

Een leuke uitgebreide rubriek is de klm sky high collection. In deze collectie zitten de gebruikelijke aftershaves, parfums, make-up, maar ook horloges en sieraden. Het leukste onderdeel vind ik zelf de elektronische gadgets.

In de stijl van James Bond, Brits geheim agent 007, die vooral in het begin van zijn carriere bekend stond vanwege de meest spannende, grappige en vernieuwende gadgets die hem hielpen zijn doel en missie te bereiken, biedt men bijvoorbeeld een horloge aan, uitgerust met een video annex fotocamera.

Big deal zul je zeggen, die heeft iedereen tegenwoordig op zijn smart phone. Dat is waar!

Maar ik ken toch weinig mensen die op reis gaan met een horloge uitgerust met camrecorder. Nog minder mensen ken ik die hun eigen handyscan meenemen. Een kleurenscanner die je in de palm van je hand kan bewaren en waarmee je visisekaartjes, belangrijke brieven, bonnen of documenten kan vastleggen.  Of wat dacht je van een fotoshow in lobby van je hotel met de philips picopix 2340 traveller projector. Sluit je camera of andere beelddragers aan op de picopix en projecteer de zojuist genomen foto's van je vlucht of aankomst. Gewicht 130  gram.

Heb je plannen om de natuur in te trekken op zoek naar bijzondere nachtdieren, schaf dan de Minox digital nachtkijker aan.  De wolven of tweebenige schurken, die je willen oplichten, zijn nu altijd te zien. Dankzij de krachtige infrarood technologie en een optische vergroting van 2 keer kun je nu tot 60 meter een nachtdier of onverlaat spotten. Het is klein, licht en compact. Werkt op een oplaadbare batterij.

Ga je naar een zonnige bestemming, neem dan de "solar power dock"mee. Nooit meer problemen met een lege ipad, iphone en ipod.  Je laad de apparaten gemakkelijk op.

En ben je dan eindelijk op je bestemming gekomen en wil je die aardige stewardess of receptioniste bedanken, kies dan je favoriete lipbalsem. Nu in de smaken Sprite, coca Cola and Fanta. A hell of a lipsmacker.

Je kunt alle gadgets online bestellen via https://shop.klm.com/nl_nl/  

Op je aankomende vlucht krijg je ze dan door het cabine personeel overhandigd. 

Schaf nu die hippe HD action cam aan voor slechts 89 euro of heel veel airmiles. 

Prettige reis!